Sterkontruimingen klaart de klus voor u

Sterkontruimingen is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het ontruimen van woningen. Sterkontruimingen heeft al vele jaren ervaring in het leeghalen, schoonmaken, strippen en licht renovatie werk in woningen. Naast woningen doen ze dit ook bij appartementen, kantoorpanden, winkels en garageboxen. Sterkontruimingen werkt met een betrouwbaar en professioneel team, dit team gaat respectvol om met jouw eigendommen.

Woning ontruimen na overlijden

Het kan lastig zijn om een huis van een dierbare kort na het overlijden leeg te halen. Je hebt dan andere dingen die je moet regelen en je zit er met je hoofd niet helemaal bij. Sterkontruimingen zorgt ervoor dat het huis van de overledene heel zorgvuldig en respectvol wordt ontruimd. Sterkontruimingen heeft veel ervaring op het gebied van een woning ontruimen na overlijden. Het huis wordt helemaal leeggehaald, worden er nog waardevolle spullen gevonden? Dan wordt er met de nabestaanden overlegt wat er mee gedaan wordt.

Mochten er nog bruikbare spullen tussen zitten wordt dit naar de kringloopwinkel gehaald. Alles wat niet meer bruikbaar is wordt naar de sloop gehaald. Op deze manier heb je er zelf geen werk meer aan. Nadat de woning volledig is ontruimd door Sterkontruimingen zorgen ze ervoor dat het huis ook helemaal netjes achterblijft. De vloerbedekking wordt uit het huis gehaald, de raambekleding van het huis wordt verwijderd. En mochten er nog eventuele gaatjes in de muren zitten dan worden die ook dicht gemaakt.

De prijs van het huis hangt ervan af van de grote van het huis. Hoelang zijn de werknemers van Sterkontruiming bezig om het gehele huis voor je leeg te halen. Op de site van Sterkontruimingen kun je een persoonlijke offerte aanvragen.

Hoe gaat Sterkontruimingen te werk?

Nadat jij de persoonlijke offerte hebt aangevraagd, krijg je hier binnen 24 uur een reactie op van een van de medewerkers van Sterkontruimingen. Hierbij wordt dan ook een afspraak met je gemaakt voor de uiteindelijk offerte. Nadat beide partijen akkoord zijn gegaan, gaat de ontruiming van de woning beginnen. Het begint op de afgesproken datum en tijd. Sterkontruimingen werkt over het algemeen met een team van 4 mensen, hierdoor kunnen ze in de meeste gevallen een woning binnen een dag ontruimd hebben. Nadat ze klaar zijn, kun je zelf gaan kijken of je er tevreden mee bent. De werknemers van Sterkontruimingen gaan pas weg wanneer jij tevreden bent over de woning.

Interesse gekregen? Bezoek dan is de website van Sterkontruimingen en kijk wat ze voor jou kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *