Last van corrosie en slijtage? Verbrugge coatings is de oplossing!

Heeft u last van corrosie op uw mechanische onderdelen? Verder last van slijtage? Wees niet getreurd, schakel Verbrugge professional coatings in! Ik had zelf vaak last van corrosie en probeerde dit tegen te gaan (let op: geen roest. Roest komt door vocht een zuurstof op het oppervlak. Hier heeft u een andere bestrijding voor, namelijk: niet uw spullen buiten laten staan als het regent. Zonder flauwigheden, voor roest zijn er andere middelen). Bepaalde middeltjes of spraytjes hielpen wel tegen corrosie naar mijn idee, maar niet goed genoeg. Het hielp tijdelijk maar uiteindelijk gingen mijn onderdelen toch slijten en ontstond er corrosie. Wat heb ik gedaan? Juist, Verbrugge professional coatings! Na Verbrugge had ik geen last meer van corrosie. Maar de vraag is, wat heeft Verbrugge gedaan? Zij doen aan chemisch vernikkelen.

Chemisch vernikkelen? Wat is dat? Dit is een proces waarbij, u raadt het niet, onderdelen worden beschermt tegen corrosie en slijtage. Het chemisch vernikkelen proces zorgt voor een anti-corrosie laag. Dit komt doordat de mechanische onderdelen worden ondergedompeld in een nikkel bad. Ah, daardoor heet het chemisch vernikkelen natuurlijk! Het is chemisch omdat het een chemisch proces is, wat eerder natuurkundig vernikkelen genoemd kan worden naar mijn idee. Een natuurkundige reactie vormt plaatst als het metaal in aanraking komt met nikkel, een reactie die ik u niet zo één twee drie kan uitleggen. Daarvoor zou u moeten kijken op Verbrugge, waar het helder staat uitgelegd.

Nu denkt u natuurlijk: “ja daar gaan mijn onderdelen, dan zitten ze straks helemaal onder de nikkel” en dat dacht ik ook. Maar het chemisch vernikkelen zorgt voor een extra laag op het onderdeel waardoor het niet zal gaan slijten of ‘roesten’. Het onderdeel blijft verder helemaal intact en dezelfde grootte, u kunt dit dus prima blijven gebruiken. De nikkel-laag komt zelfs in de hoekjes en groefjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *