De voordelen van een draaikiep raam en kunststof kozijnen

Draai- en kiepramen bestaan ​​al tientallen jaren in heel Europa. De diverse voordelen van draai- en kiepramen kunnen zowel openlijk als subtiel zijn. Ten eerste is het belangrijk om de geavanceerde functionaliteit van een draai- en kiepraam te begrijpen. Het kiepraam bestaat in wezen uit 3 raamtypen in één: vast raam, draaiend raam en vouwraam. Dankzij geavanceerde Europese hardware is het raam vergrendeld wanneer het handvat naar beneden wordt geplaatst, en in wezen een vast raam. Door de hendel 90 graden te draaien, kan het raam naar binnen draaien. Met de kruk in de 180 graden stand of omhoog kan het raam dan openklappen. De vele voordelen van draai-kiepramen zijn eenvoudig en opwindend.

Voordelen van draaikiep raam en kunststof kozijnen

Er zijn diverse voordelen van draaikiep ramen en kunststof kozijnen en die hebben we hier voor je op een rijtje gezet:

 

  • Ventilatie

 

Één van de meest voor de hand liggende voordelen van draai-kiepramen zijn de verschillende soorten ventilatie die mogelijk zijn. De kantelfunctie zorgt voor ventilatie van bovenaf, waardoor warme lucht gemakkelijk snel door het bovenste deel van het raam kan ontsnappen. Dit vermindert ook het toelaten van sterke briesjes in de kamer. De draaifunctie zorgt echter voor voldoende luchtstroom en beweging voor maximale ventilatie. Deze dubbele optie stelt de gebruiker in staat om zijn omgeving met precisie te besturen.

 

  • Makkelijk schoon te maken

 

Het komt zelden voor dat een raam het schoonmaken gemakkelijker kan maken. Met het raam in de draaistand geplaatst, kunt u de buitenkant van uw ramen veilig reinigen terwijl u in huis bent. Dat betekent geen ladders of extra moeite. Met een simpele draai aan de hendel wordt een seizoens klus al snel normaal onderhoud.

 

  • Betere lucht

 

De prestatie van een draaikiepraam is een van de minder voor de hand liggende manieren waarop dit raam superieur is aan zijn concurrenten. Betere lucht afdichtingen leveren een strakkere afdichting op, waardoor een luchtdicht raam ontstaat. Traditioneel zijn schuiframen, enkele hangende en dubbel hangende ramen veel vatbaarder voor lucht- en waterlekkage vanwege het ontbreken van lucht afdichtingen en slechte kwaliteit. Glo Tilt Turn-ramen hebben echter 2-4 lucht afdichtingen per raam, waardoor een echt luchtdicht, hoogwaardig product ontstaat.

 

  • Veiliger

Om een ​​kantelraam te laten functioneren, is robuustere interne hardware met meerdere vergrendelingspunten vereist. Bovendien zorgen de in-zwaaiende scharnieren ervoor dat het raam niet van buitenaf wordt opengedrukt / getrokken. De kantelpositie helpt ook bij de veiligheid en maakt toch ventilatie mogelijk. Door de naar binnen gekantelde kanteling kan het raam nog steeds open blijven staan ​​met weinig mogelijkheden om het raam volledig open te manoeuvreren door ongewenste “gasten”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *