Wat je waarschijnlijk nog niet wist over tapijttegels

Tapijttegels zijn over het algemeen niet de meest populaire keuze voor een vloer. Dit komt waarschijnlijk doordat tapijttegels een bepaald imago hebben. Ze worden namelijk meestal geassocieerd met stoffige kantoren. Toch zijn er bepaalde dingen die veel mensen waarschijnlijk niet weten over tapijttegels, maar waarschijnlijk dit imago wel veranderen. Deze dingen gaan we in dit artikel bespreken!

Stijlvol

Tapijttegels kunnen erg stijlvol zijn. Hoewel je misschien zou denken dat je niet echt veel kunt doen met tapijttegels zijn de opties eigenlijk eindeloos. De tegels zijn namelijk in veel verschillende soorten en maten te krijgen. Hierdoor kun je hele aparte patronen leggen en kun je echt iets unieks doen met je vloer. Ook kun je spelen met verschillende materialen en kleuren, zodat je vloer echt verschillende dimensies krijgt. Dit is met name geschikt voor kantoorruimtes of andere openbare ruimtes. Je kunt aan de hand van de vloer namelijk van alles aangeven. Zoals waar een looppad is, waar je de stilte ruimte in gaat of waar de trap is. Als je wilt weten welke keuzes je allemaal hebt, kijk dan eens bij magic carpets!

Gemakkelijk in gebruik

Daarnaast zijn tapijttegelvloeren ten opzichte van andere vloeren heel erg gemakkelijk in gebruik. Je kunt ze namelijk eenvoudig zelf leggen en je hebt hier geen professional voor nodig. Het enige wat je nodig hebt is een sterk stanleymes, dubbelzijdig tape en ruimtelijk inzicht. Naast het leggen zijn de vloeren ook nog erg eenvoudig te onderhouden. Als er een stuk kapot gaat of vies is geworden kun je met een paar reservetegels de plek eenvoudig repareren. Zou houd je altijd een mooie vloer die voor altijd mee gaat!

Referenties: https://www.magic-carpets.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *